Ghesquiere Metaalwerken

Drag your image here

Ervaren partner in metaalbewerking

Ghesquiere Metaalwerken is bijna 20 jaar actief in de metaalverwerkende sector. U kunt bij ons terecht voor diverse opdrachten in metaalbewerking zoals lassen, plooien, snijden, zagen, draaien en frezen. We zijn gespecialiseerd lasersnijwerk op maat en brandsnijden tot 100 mm. 

Drag your image here

Professional in de machinebouw

Bij Ghesquiere Machinebouw kunt u terecht voor het ontwerp en de assemblage van machines en machine-onderdelen. Wij ontwerpen de ideale machine om uw productieproces te ondersteunen en het gewenste eindresultaat te bereiken. We reviseren en optimaliseren ook bestaande machines.  

Drag your image here

Kwaliteitsvolle zwembaden in inox

Droomt u van een zwembad in uw tuin? Met een eigen zwembad in hoogwaardig inox geeft u uw huis en uw tuin de uitstraling van een vakantiewoning! Bij Ghesquiere Zwembaden kunt u terecht voor mooie, duurzame en hygiĆ«nische zwembaden in roestvrij staal

Drag your image here

Kwaliteit op de eerste plaats

Ghesquiere Metaalwerken voldoet aan de ISO-normen inzake kwaliteitsmanagement voor de metaalverwerkende sector. We zijn ISO EN-1090 en ISO 9001 gekwalificeerd. Onze medewerkers dragen kwaliteit hoog in het vaandel en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen in de metaalsector. 

Site door Creatief.be