Ghesquiere Zwembaden

Droomt u van een zwembad in uw tuin om heerlijk in te plonzen en te zwemmen? Een eigen zwembad zorgt voor een vakantiegevoel het hele jaar door en geeft extra sfeer en uitstraling aan uw woning en interieur. Het is de ideale plek om vienden en familie uit te nodigen of om uw kinderen te laten ravotten. Met een zwembad in hoogwaardig inox geeft u uw huis de uitstraling van een vakantiewoning! Bij Ghesquiere Zwembaden kunt u terecht voor mooie, kwaliteitsvolle en onverslijtbare zwembaden in roestvrij staal

 

Waarom kiezen voor een zwembad in inox van Ghesquiere Zwembaden?

 

  • Roestvrij staal (RVS) of inox is een tijdloos, stijlvol materiaal. De kleur van het zwembadwater oogt er heel natuurlijk in. Een inox zwembad gaat mooi op in de omgeving en uw tuin. Een bijzonder esthetische oplossing!
  • Inox is sterk, corrosie-resistent en slijtvast. Het is een flexibel en duurzaam materiaal met erg veel mogelijkheden op vlak van design en vorm.
  • Een zwembad in RVS is onderhoudsvriendelijk en vergt weinig herstellingen.
  • Inox is hygiënisch doordat vuil en bacteriën zich minder snel hechten aan het gladde oppervlak. Hierdoor is er minder chloor nodig in het zwembad, wat dan weer goed is voor uw portemonnee. 
  • Door de weerkaatsing van de zon op de inox bodem en wanden van het zwembad wordt het water op natuurlijke wijze opgewarmd. Dit is uitermate energie-efficiënt.
  • Een inox zwembad wordt  snel en in één stuk geplaatst. Het hoeft niet te drogen en er is geen kans op lekken, zoals bij een zwembad uit beton.

 

Kiezen voor een RVS zwembad van Ghesquiere Zwembaden is kiezen voor topkwaliteit en verfijning! We zorgen voor een snelle montage, een vlekkeloze plaatsing én een afwerking tot in het kleinste detail. 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare zwembadbouwer met veel kennis van zaken?
Neem dan contact met ons op! 

U kunt bij Ghesquiere ook terecht voor algemene metaalbewerking en machinebouw.

Site door Creatief.be