Snijwerk op maat

Ghesquiere Metaalwerken heeft een jarenlange ervaring in brandsnijwerk en lasersnijwerk op maat voor landbouw en industrie. U kunt bij ons terecht voor brandsnijden tot 100 mm, onze specialiteit. Onze CNC-brandsnijmachines werken tot in het kleinste detail.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over onze snijwerken!

Lasersnijden

Met onze Trumpf 3030 lasersnijmachine, met een snijplaat van 1,5 x 3 m, kunnen we metaal tot in het kleinste detail snijden tot een dikte van 20 mm. Lasersnijden is een techniek die een grote vormvrijheid biedt, waardoor we er probleemloos complexe contouren mee kunnen snijden. Ghesquiere Metaal is uw ervaren partner voor lasersnijwerken voor de landbouw en de industrie!

 

Brandsnijden

Brandsnijden is een van de specialisaties van Ghesquiere Metaal. Hierbij maken we gebruik van een vlam (snijbrander) om metaal te snijden. Het is een snel snijproces dat ingezet wordt om leidingen door te branden of om plaatwerk te snijden, uitermate geschikt voor laaggelegeerd en ongelegeerd staal. Het is ook een veelgebruikte techniek binnen de werktuigbouwkunde en bij dikwandig installatiewerk. We hebben een brandsnijtafel van 1,2 x 3 m in onze werkplaats, waarmee we kunnen brandsnijden tot 100 mm. 

Terug naar onze metaalwerken

Site door Creatief.be